Spring til indhold

Om Center for Familiesundhed

Vi sætter mennesket i centrum.

Center for Familiesundhed blev etableret i 2021 og er et højt specialiseret tilbud til kommuner og regioner. Vi løfter en lang række opgaver på børne og unge- samt voksenområdet, herunder psykologiske undersøgelser, supervision, samvær, aflastninger og behandlinger.

Vi har base i Slagelse og dækker hele Danmark.

Funderet på en høj faglighed og sunde værdier, er det vores mission at hjælpe udsatte børn, unge og familier til en bedre trivsel i form af rådgivning, udregninger og konkrete forløb.

En del af Top Familien

Vi er en del af Top Familien, som er en familieejet koncern med base i Slagelse.

Ud over Center for Familiesundhed består Top Familien af virksomhederne Top Partners, der leverer vikarydelser til sundhedssektoren, CarePartner, der sælger innovative hjælpemidler til sundhedsområdet, Top Hjernetræning, der tilbyder neurofeedback og Care Security, der leverer vagtpersonale til det specialiserede område. Fællesnævneren for alle vores virksomheder er ønsket om at sætte mennesket i centrum og gøre en positiv forskel for den enkeltes liv.

Vi deler bygning og kontorer på Lindevej i det centrale Slagelse og trækker gerne på de øvrige kompetencer og medarbejdere i koncernen i forbindelse med specifikke opgaver.

Vores værdier

Ethvert samarbejde, vi indgår i, bygger på kerneværdierne tillid, tryghed, kvalitet og fleksibilitet.

Tillid og tryghed

En gensidig tillid og respekt er grobund for at skabe den tryghed, der skal til for, at både barn og forældre kan få et godt forløb. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneskes liv, foretager vores undersøgelser i familiens eget hjem og agerer hurtigt og professionelt.

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med fagligheden eller kvaliteten i vores arbejde. Vi prioriterer kurser, efteruddannelse og kompetenceudvikling højt, så vores medarbejdere altid er klædt på til deres opgaver.

Fleksibilitet

Vi er handlekraftige og hurtige til at eksekvere, når familien har brug for hjælp. Vores tværfaglige samarbejde giver en unik mulighed for at favne hele familiens behov i samlede løsninger – lige fra undersøgelser til støtte.