Spring til indhold

Foredrag om anbringelse (er afholdt)

Kom og oplev Sophies personlige oplevelse af at være anbragt som barn, og hvilke udfordringer det har skabt.

Jeg hedder Sophie og er 32 år. Jeg er tidligere anbragt og har været på henholdsvis døgninstitution, opholdssted og aflastningsfamilie grundet mine forældres misbrug af alkohol og stoffer.

Jeg har været frivillig i De Anbragtes Vilkår i snart 4 år og er ansat derinde i en lille deltidsstilling i et skoleprojekt for Børne-Undervisningsministeriet. 

Mit oplæg tematiserer sig omkring min personlige oplevelse af at være anbragt som barn, og hvilke udfordringer det har skabt for mig i min ungdom og i mit voksenliv. 

Jeg kommer til at berøre de mestringsstrategier, jeg har gjort brug af som barn, og hvordan det har påvirket familiedynamikken, relationen til min sagsbehandler og i det hele taget, hvordan min anbringelse har påvirket alle de arenaer, jeg har bevæget mig i. 

Jeg er særligt optaget af, hvad mislykkede anbringelser har af betydning for barnet/den unge, søskenderelationen, relationen til forældre/primære omsorgspersoner, og relationen mellem barn/ung og sagsbehandler samt de lovgivningsmæssige rammer, der bruges på området. 

Sådan tilmelder du dig foredraget:

Du tilmelder dig ved at sende en mail til tilmelding@cffs.dk med dit fulde navn, mobil nr. samt mailadresse. Tilmelding senest d. mandag den 5. februar 2024.

Prisen for at deltage i oplægget er 150 kr. pr. person. Inkluderet i prisen vil der blive serveret vand og sodavand og lidt sødt.

Er du ansat hos Top Partners, er det gratis for dig at deltage. 

Foredraget bliver afholdt:

Onsdag den 7. februar fra kl. 19:00 – kl. 21:00:

Slagelse Bibliotek – stor sal

Stenstuegade 14

4200 Slagelse