Spring til indhold

Foredrag om misbrug (er afholdt)

Onsdag den 7. juni 2023 kan man høre om 55-årige Jørn Aarups vej ud af et årelangt alkoholmisbrug, der nær kostede salgsdirektøren og familiefaren hans liv. Det foregår fra kl. 16-19 i Spar Nord Arena Slagelse, hvor Slagelse-virksomheden Top Partners er vært.

55-årige Jørn Aarup levede i mange år et dobbeltliv. Udadtil var han succesfuld salgsdirektør og familiefar, men indadtil var han ulykkelig og kæmpede med et alkoholmisbrug, der var så alvorligt, at han var tæt på at miste livet. En samtale med en hospitalspræst blev omdrejningspunktet for Jørn, der i dag har været ædru i to år.

Det er den hudløst ærlige fortælling, man kan opleve onsdag den 7. juni kl. 16-19 i VIP-lokalet i Slagelses Spar Nord Arena. Det Slagelse-baserede vikarbureau Top Partners er vært og vil byde på sandwiches og forfriskninger undervejs.

Det koster 100 kroner at deltage, og seneste frist for tilmelding er den 1. juni.

Første af flere temadage

Top Partners har i over 20 år leveret vikarer og andre ydelser til blandt andet hospitaler, plejehjem, bosteder og andre institutioner, og ud af Top Partners er over årene knopskudt en række søsterselskaber, der alle har ydelser til sundhedssektoren som omdrejningspunkt.

Temadagen med Jørn Aarup er tænkt som den første af en række planlagte temadage om temaer, der optager os mennesker på godt og ondt, og hvor en række modige danskere vil dele deres historier med omverdenen.

Adresse for arrangementet: Sejerøvej 1, 4200 Slagelse, Danmark.

Praktisk om tilmelding:

Arrangementet koster 100 kr. inklusiv sandwich, som bliver serveret under arrangementet. For at tilmelde sig skal man sende 100 kr. via Mobile Pay til nummeret 494039, hvori man skriver sit navn. Gem overførslen og vis den i døren som indgangsbillet. Tilmelding er senest den 1. juni. 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Tina Rossing, Sundhedsfaglig udviklingskonsulent, Top Partners: tina@toppartners.dk / 58 50 07 81

Læs mere om de andre oplæg her.