Spring til indhold

Kom til foredrag om angst og frygt den 29. november

Vær med, når Center for Familiesundhed inviterer til foredrag om angst og frygt med foredragsholder og ID-psykoterapeut Lone SommerDet foregår onsdag den 29. november fra kl. 17-19 i Spar Nord Arena Slagelse.

Angst er for længst blevet en folkesygdom i Danmark. Ifølge Psykiatrifonden vurderes mellem 350.000 og 400.000 voksne danskere at udvise symptomer svarende til kriterierne for angst. Ligesom frygt udløser angst en fysisk rekation hos individet. Men hvad er egentlig forskellen på de to begreber? Og hvad kan man gøre, hvis man oplever enten angst eller frygt?

Bliv klogere den 29. november i Spar Nord Arena Slagelse

Det er nogle af de ting, som ID-psykoterapeut og foredragsholder Lone Sommer vil komme ind på, når hun holder foredrag om angst og frygt. Lone har stor erfaring som terapeut, hvor hun har hjulpet både børn og voksne med deres udfordringer. Det har været emner lige fra angst og frygt til store svigt, samt kommunikation og selvværd.

Center for Familiesundhed vil udbyde kurser vedrørende frygt og angst i løbet af 2024, hvor man vil få redskaber og hjælp til at håndtere de udfordringer, der følger med.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at sende en mail til tilmelding@cffs.dk med dit fulde navn, mobil nr. samt mailadresse. Prisen for at deltage i foredraget er 150 kr. pr. person. Som en del af prisen er der inkluderet forfriskninger og sandwich.

Er du ansat hos Top Partners, er det gratis at deltage. Ved udeblivelse vil vi dog opkræve et gebyr på 150 kr. 

OBS: Tilmelding senest den 20. november

Adresse for arrangementet: Sejerøvej 1, 4200 Slagelse, Danmark.