Spring til indhold

Ny pædagogisk udviklingskonsulent

Mia Mørck er ny pædagogisk udviklingskonsulent. Med sin mangeårige erfaring fra blandt andet misbrugsområdet skal hun være med til at udvikle vores ydelser inden for det socialpædagogiske område.

Top Partners og Center for Familiesundhed mander nu op med en erfaren socialpædagog i form af Mia Mørck.

Mia Mørck er uddannet socialpædagog og kommer med mange års erfaring med at arbejde med udsatte borgere, herunder på misbrugsområdet.

Som pædagogisk udviklingskonsulent hos Top Partners skal Mia blandt andet være med til at udvikle vores ydelser inden for det socialpædagogiske område, herunder pædagogiske støtteopgaver.

Derfor kommer hun også til at spille en central rolle hos Center for Familiesundhed, der netop tilbyder en række ydelser til at understøtte trivsel hos borgere og/eller familier i relation til Servicelovens § 84 og § 85 samt Sundhedslovens § 83.

Højt til loftet

Ifølge Mia Mørck er det en stor styrke, at Top Partners tilbyder både pædagogiske ydelser og praktiske/sundhedsfaglige ydelser til udsatte borgere, idet kombinationen af flere fagligheder kan supplere hinanden rigtig godt .

”Top Partners’ meget helhedsorienterede tilgang tiltaler mig meget. Og det samme gør samspillet på kryds og tværs mellem de forskellige fagområder. Og så bliver jeg enormt inspireret, når der som her er højt til løftet, og vi kan sparre om de faglige udfordringer og løsninger,” siger Mia Mørck.

Passer borgeropgaver ved siden af

Sideløbende med stillingen som udviklingskonsulent vil Mia Mørck som pædagog varetage en række borgeropgaver, som hun allerede er på. Det styrker nemlig fagligheden at bibeholde en tæt kontakt til praksis.

”Det er vigtigt for mig at bevare og udvikle den gode relation til de pågældende borgere, da relationer betyder alt for både borgeren og os pædagoger,” siger Mia.